Login button
E-mailadres
Wachtwoord

BeterBio.nl bezorgt al je biologische boodschappen gratis thuis!

Onze speerpunten:
- De lekkerste
- Kwaliteit en service
- Maximaal regionaal
- Gratis thuisbezorgd
- Duurzaam en 100% biologisch


BeterBio.nl bezorgt al je biologische boodschappen gratis thuis! Wij bieden de lekkerste biologische en regionale producten, gecombineerd met een makkelijke webwinkel en thuisbezorging.

Jochum de Boer

Regionaal

Producten uit de regio vinden we belangrijk. Die producten zijn minder lang onderweg geweest en zijn daardoor lekkerder en verser. Ook besparen we zo veel fossiele brandstoffen en CO2-uitstoot. En voor onze eigen boeren is het fijn om te weten dat ze hun producten altijd kunnen verkopen en een goeie prijs ontvangen. Soms lukt het niet producten uit eigen land te halen, dan kopen we zo veel mogelijk in binnen Europa. En als producten toch van verder weg moeten komen, dan worden ze vervoerd per duurzaam scheepsvervoer, niet met het vliegtuig. Ons assortiment is 80% Hollands en 95% Europees.

De lekkerste

BeterBio’s eigen testpanel beoordeelt alle producten voordat we ze in het assortiment opnemen. Aan de ene kant zorgt dit ervoor dat we alleen de allerlekkerste producten hebben die biologisch te bieden heeft, aan de andere kant motiveert dit producenten om de smaakbeleving centraal te houden in hun productontwikkeling.

Kwaliteit en service

Elke week bedienen wij meer dan 3.000 klanten met hun biologische boodschappen. Dat kunnen we dankzij ons efficiënte bestel- en inpaksysteem. Wij leveren altijd en op tijd. Een telefoonteam staat klaar om je vragen te beantwoorden, en via de website kun je altijd snel je gegevens en rekeningen inzien.

100% Biologisch

Groengas bussen

Duurzaamheid vinden we het allerbelangrijkst en 100% biologisch zijn is daar een onderdeel van. Al onze producten hebben het EKO-keurmerk, een gecontroleerd keurmerk dat aangeeft dat de hele productieketen - van teler tot webwinkel - werkt op basis van biologische principes. Zo weten we zeker dat onze producten geen bestrijdingsmiddelen bevatten, niet in een verwarmde kas geteeld zijn en dat de dieren op diervriendelijke manier gehouden worden.

Gratis thuisbezorgd


We willen dat winkelen bij BeterBio makkelijk en leuk is. Daarom bezorgen we alle boodschappen gewoon bij je thuis. Onze efficiënte bezorgroutes en Groengas-busjes zorgen voor een duurzaam transport. Alle pakketten worden gratis thuisbezorgd. "Losse" boodschappen worden vanaf 25 euro gratis thuisbezorgd.

EKO logo