Login button
E-mailadres
Wachtwoord
De mango is zoet, zeer sappig en aromatisch. De smaak doet vaag denken aan perzik en abrikoos. Mango combineert goed met kaas, met andere vruchten in een salade of nagerecht, of als chutney bij vis- en vleesgerechten. Ook smoothies en shakes met mango zijn erg lekker.
De rijpheid van de mango is niet aan de kleur (groen-geel, geel-oranje, oranje-rood) af te lezen. Een mango is rijp wanneer hij lekker ruikt en wanneer het vruchtvlees meegeeft als je er licht op drukt. Om de mango nog extra te laten rijpen bewaar je ze het beste bij kamertemperatuur.Ingrediënten:


Herkomst:BF
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Sunshine (hoofdleverancier)Favoriete product: Mango

Sunshine is een modern exportbedrijf voor mango en avocado in de Piura regio, in het Noordwesten van Peru. Sunshine bestaat sinds 1985 en is op dit moment een van de grootste fruitproducenten en -exporteurs van de regio met ruim 400 aangesloten boeren. Sunshine zorgt ervoor dat de doorgaans kleine boeren in de regio toegang krijgen tot de internationale markt. Door de boeren te ondersteunen in technische en financiële zin is de productie in het gebied toegenomen en zijn veel boeren volledig overgestapt naar biologische productie.   

Bekijk de website >>

EKO logo