Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Clearspring barley miso

Deze miso is gemaak van gerst. Het is de traditionele miso van het platteland van Japan. Deze kwaliteits-miso is volgens traditionele methodes gemaakt en heeft 1 à 2 jaar gerijpt in cederhouten vaten. De miso voegt een rijke smaak toe aan sauzen, gebakken gerechten, soepen en bonen. Ook een perfecte basis voor je miso-soep.

Inhoud: 300 gram
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:
Gekweekte GERST* (38%), hele SOJABONEN* (35%), zeezout (16%), water (14%). * = Biologisch.

Herkomst:JP
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over ClearspringFavoriete product: Clearspring barley miso

Clearspring is opgericht in 1980 door Christopher Dawson met als doel het verspreiden van lekkere traditionele voedingsmiddelen, die passen bij een gezonde levensstijl. Daarnaast wil het bedrijf duurzame landbouw stimuleren en economische stabiliteit geven aan de gemeenschappen die de producten produceren. 

Clearspring is gevestigd in Londen, Engeland. Er werken 23 mensen en die hebben samen 10 verschillende nationaliteiten. De producten van Clearspring zijn gemaakt van biologische ingredienten. In de producten vind je geen geraffineerde ingredienten, zoals suiker. De producten worden gemaakt volgens tradionele methodes en recepten, sommige zijn wel 500 jaar oud. 'Time-tested', zeggen ze dan in Engeland.

Bekijk de website >>

EKO logo