Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Bourgondisch bruin zonnepit

Stel je voor; het is vroeg in de ochtend en je huis ruikt naar versgebakken brood. In de oven ligt een heerlijk geurend biologisch brood. En daar hoefde je de deur niet voor uit! Aantrekkelijk, of niet? Dat kan nu ook bij jou thuis.

Het geheim van de smaak van dit afbakbrood is tijd. Dit Bourgondische brood is in totaal vanaf het moment van het zetten van het voordeeg tot aan het moment dat het afgebakken brood uit je oven komt maar liefst 41 uur onderweg geweest. En dat proef je!

Bereiding: 8-10 min afbakken op 200°C

Gewicht: 600 gr
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:
Water, TARWEvolkorenmeel*, TARWEbloem*, zonnebloempitten* (6%),
zout, natuurdesem*, ROGGEbloem*, enzym (TARWE). * = Biologisch.

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over Bakkerij VerbeekFavoriete product: Bourgondisch bruin zonnepit

De oorsprong van Bakkerij Verbeek ligt bij Bakkerij Bulthuis, een warme bakker in het dorp Brummen bij Zutphen. Begin jaren ‘70 startte Bakkerij Bulthuis met de productie van biologisch brood. In 1980 nam Dick Verbeek de bakkerij over en veranderde de naam. Tegenwoordig behoort Bakkerij Verbeek tot een van de grootste en modernste biologische bakkerijen in Europa. Het productieproces is natuurlijk gedeeltelijk geautomatiseerd, maar een aantal belangrijke handelingen gaan nog met de hand. Ondanks de schaalvergroting is Bakkerij Verbeek altijd haar basisprincipes trouw gebleven: zij werken 100% met biologische grondstoffen volgens de voorschriften van de EU-wetgeving voor biologische producten. 

Bekijk de website >>

EKO logo