Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Mariënwaerdt tomatenchutney

Deze pruimen chutney is lekker pittig van smaak en gemaakt op landgoed Mariënwaerdt in de Betuwe. Lekker bij vlees of kaas.

Chutney is de verzamelnaam voor een oorspronkelijk Indiase specialiteit. Het is een combinatie van groente, fruit, kruiden en specerijen die met azijn en suiker tot een zoetzure saus wordt
gekookt. Chutney kunt u eten bij warm of koud vlees, salades en kaas.

Inhoud: 320 gram
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:
Tomaten*(60%), uien*, rietsuiker*, rozijnen*, gember*, geleermiddel (pectine), voedingszuur (citroenzuur), specerijen*, kruiden*. * = Biologisch.

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over Heerlijkheid MariënwaerdtHeerlijkheid Mariënwaerdt is een particulier landgoed van ruim 900 hectare in de Betuwe, dat al sinds 1734 door dezelfde familie wordt beheerd. De landbouw is op Mariënwaerdt altijd belangrijk geweest. Op het landgoed bevindt zich een groot gemengd agrarisch bedrijf met biologische akkerbouw, fruitteelt en melk- en slachtvee. En Mariënwaerdt doet meer: er is een Landgoedwinkel en ze organiseren de Landgoedfair, een hofstede is tot Bed and Breakfast omgebouwd en ze produceren landgoeddelicatessen. Heerlijke jams, chutneys en kazen, gemaakt met de producten van het eigen agrarisch bedrijf.  

Bekijk de website >>

EKO logo