Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

YON sandwichspread aubergine

Your Organic Nature vegetarische spreads zijn klaar om te eten en kunnen als broodbeleg of als heerlijke dip gebruikt worden. Zonder toegevoegde suikers.


Inhoud: 180 gram

Na openen koel bewaren en beperkt houdbaar.

Ingrediënten:
Zonnebloemolie*, zonnebloempitten*, aubergine* 12%, water, citroensap uit concentraat*, ui*, tomatenpuree* 3.01%, appelmoes*, geconcentreerd appelsap*, zeezout, rode paprika* 0.49%, olijfolie*, knoflook*, kruiden*, peper*, *= Biologisch

Herkomst:DE
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Your Organic NatureDe merknaam verklapt het eigenlijk al. Het staat voor 'jouw biologische gewoonte'. Het fijne van gewoontes is dat je er niet meer over na hoeft te denken. De overwegingen zijn al eens gemaakt en je bent ervan overtuigd dat dít de juiste keuze is. Het voelt vertrouwd en past precies bij de levensstijl die je voor ogen hebt. Voor jezelf, voor de mensen om je heen, maar ook voor de omgeving waarin je leeft: onze natuur, de dieren en de mensen die met veel passie zorgen voor producten die jij kunt vertrouwen.


Your Organic Nature is zo’n merk dat zomaar jouw biologische gewoonte kan worden. Waarom?


Uitgebreid assortiment

Gezien het aantal producten is Your Organic Nature een merk dat iedereen in zijn kast kan hebben staan. Het assortiment bestaat uit meer dan 200 producten in veel productgroepen. Zo zijn er versgeperste vruchtensappen, melen, crackers, fruitbeleg, pizza’s, bouillons, soepen, noten, zaden, granen, rijsten, peulvruchten, ontbijtgranen, pasta’s en nog veel meer!


Vernieuwend

Naast een groot aantal basisproducten voegt Your Organic Nature ook regelmatig nieuwe innovatieve producten toe die uitstekend in een gezonde leefstijl passen. We begrijpen dat je nu nieuwsgierig wordt? Een tipje van de (paarse) sluier: de peulvruchtenpasta’s, glutenvrije meelsoorten en ongezoete tomatenketchup al geprobeerd?


Lekker onderscheidend & 100% biologisch

Your Organic Nature kiest voor lekkere producten met de juiste ingrediënten en van betrouwbare biologische kwaliteit. Biologisch is namelijk niet alleen lekker en gezond voor onszelf, maar ook goed voor de dieren en de natuur waarin we met z’n allen leven. Wij willen dat toekomstige generaties daar net zo van kunnen genieten als wij vandaag de dag. Dit is exact de reden waarom Your Organic Nature haar producten het liefst niet van ver haalt en waar mogelijk verpakt in biologisch afbreekbare materialen. Met een vrolijke en onderscheidende uitstraling die van ieder tafeldek-moment een feestje maakt. Wie wordt daar nou niet blij van?


EKO logo