Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Weerribben pak volle yoghurt

Deze yoghurt komt van De Weerribben, het bedrijf van Annie en Klaas de Lange. Deze yoghurt wordt door hen op traditionele wijze 'op zolder' geproduceerd. Hierdoor hoeven Annie en Klaas de yoghurt niet te verpompen en kunnen ze de yoghurt zo in het pak laten zakken. Daardoor blijft de structuur van deze yoghurt lekker dik en is hij vol van smaak.

Inhoud: 1 liter

Ingrediënten:
Gepasteuriseerde volle koeMELK*, yoghurtcultures (Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobaccillus acidophilus, Lactobaccillus delbruekii supsp. Bulgaricus, Lactobaccillus delbruekii supsp. Lactis). * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Weerribben ZuivelFavoriete product: Weerribben boerenboter

De zuivelboerderij en het ambachtelijke zuivelfabriekje van de familie de Lange ligt aan de rand van het natuurgebied de Weerribben. Met een team enthousiaste zuivelmedewerkers wordt dagelijks een compleet assortiment ambachtelijke, biologische, boerenzuivelproducten gemaakt. Direct na het melken wordt de melk gepasteuriseerd, afgevuld en verpakt. Doordat op hetzelfde bedrijf gemolken en geproduceerd wordt, zijn de producten erg vers. Er is immers nauwelijks opslag nodig. Melk die de ene dag door de koe geproduceerd wordt, kan de volgende dag al op weg zijn naar de klant. Weerribben Zuivel BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de melkvee/zuivelbranche.

Bekijk de website >>

EKO logo