Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Er is grote variatie in soorten aubergines, van wit en groen tot paars en bijna zwart. In Nederland eten we meestal de paarse variant.

De aubergine heeft een neutrale maar volle, sappige smaak. Aubergine combineert bijzonder goed met dominante smaakmakers als knoflook, basilicum, tijm of met paprika, ui, courgette en tomaat. Aubergine smaakt ook uitstekend bij vele kaassoorten.

Ingrediënten:
Aubergine*, * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Efibia (hoofdleverancier)Efibia is begin 2014 van start gegaan in Almere. Het (glas)tuinbouwbedrijf is 3 Ha groot en verbouwt meer dan 70 verschillende soorten groenten, kruiden en eetbare bloemen op volkomen natuurlijke, organische wijze. Alle producten worden op volle grond gekweekt. Er wordt gebruik gemaakt van speciaal harmonisch Efibia water. Harmonisch Efibia water is bloot gesteld aan een verzameling unieke kristallen. Alle kristallen zijn vele miljarden jaren oud, uit de tijd dat onze aarde nog maar net was gevormd. De overtuiging is dat harmonisch Efibia water beschikt over bijzondere ontvankelijkheid voor het natuurlijke elektromagnetische veld waarin wij leven. Efibia water helpt zo om het eindeloos brede lichtspectrum van onze zon over te dragen aan de groenten en kruiden. Al deze dingen bij elkaar  maken de groenten en kruiden letterlijk ge’zon’d en ook nog eens extra lekker!   

Bekijk de website >>

EKO logo