Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Biobites lijnzaad crackers italian

Deze voedzame crackers van Biobites zijn raw: ze worden in zo'n 30 uur langzaam gedroogd op een temperatuur van 42,3 graden. Dat levert een bijzondere, smaakvolle cracker op! Helemaal door de toevoeging van Italiaanse kruiden. Eet ze als tussendoortje of met een tapenade, kaas of kokosboter.

Inhoud: 60 gram

Ingrediënten:
Lijnzaad* 56%, zonnebloempitten*, zongedroogde tomaat* ui*, Italiaanse gedroogde kruiden*, knoflook*, Keltisch zeezout. * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over BiobitesSimone van der Heide is oprichtster van Biobites. Zelf leed ze jaren aan diverse gezondheidskwalen. Al snel legde ze de link tussen haar kwalen en voeding. Ze leed met name aan diverse voedselallergieen. Ze had jaren in de horeca had gewerkt en een stressvol, onregelmatig leven geleid met veel junkfood. Geen wonder dat ze zich zo voelde.

 

De weg terug was niet altijd gemakkelijk. Ze kwam in aanraking met diverse stromingen als macrobiotic, ayurveda, probeerde alles uit en raakte zo geinspireerd dat ze er haar beroep van maakt. Ze volgde diverse opleidingen in de natuur en voedingstherapie, gaf workshops in Raw en Superfoods totdat ze in 2012 het merk Biobites oprichtte.

 

De slogan Love Life Go Organic is haar op het lijf geschreven want een van de pijlers binnen haar bedrijf is Puur en Biologisch. Simone probeert haar onderneming daar waar het kan een sociaal en maatschappelijk verantwoord tintje te geven. Er wordt gewerkt met Wajongeren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast speelt duurzaamheid ook een grote rol.

Bekijk de website >>

EKO logo