Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Geitensmeerkaas naturel

Een kuipje geitensmeerkaas naturel van 3 Little Goats. Heerlijk smaakvol, luchtig en licht verteerbaar. Lekker voor op (warm) brood of op een cracker bij de borrel.

Inhoud: 150 gram

Ingrediënten:
GeitenKAAS* 87.6% (gepasteuriseerde geitenMELK*, zout, zuursel, microbieel stremsel], water, stabilisatoren: carrageen, xanthaangom, * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over LingehofDe Lingehof is opgericht in 1995 aan de Kleine Steeg in Rhenoy. Hier stond destijds slechts een oude schuur, maar inmiddels hebben Kees en Astrid Groeneveld er een volwassen ecologische geitenboerderij van weten te maken waar dagelijks 500 biologische geiten worden gemolken. Door hun jarenlange ervaring binnen de zorg, hebben Kees en Astrid als een van de eersten in Nederland er tevens een zorgboerderij van gemaakt. Inmiddels werken er 15 mensen met een zorgvraag. Voor iedereen die hier werkt wordt gekeken naar persoonlijke interesses en mogelijkheden. Omdat de boerderij een grote verscheidenheid aan werkzaamheden met zich meebrengt, valt er voor iedereen wel een geschikte werkplek te vinden!

 

Op de Lingehof wordt al sinds jaar en dag biologische geitenkaas gemaakt. In de loop der jaren is een uniek soort verse biologische geitenkaas ontwikkeld die zich kenmerkt door zijn smeerbaarheid en frisse smaak. Deze ligt inmiddels in verscheidene landelijke supermarkten en natuurwinkels en wordt tevens via diverse groothandels verkocht. 

Bekijk de website >>

EKO logo