Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Runderstoofpot met pompoen en wilde rijst

De 100% biologische gezonde, dagverse kant-en-klaar maaltijden van KOOC zijn een feest om op op tafel te zetten. Zo ook deze runderstoofpot met verse pompoenblokjes, kruiden (koriander) en zowel zwarte als basmatirijst. Zo krijgt de klassieke runderstoofpot een geheel nieuw jasje. Dat is kant en klaar eten zonder consessies!

Bereiding:
Pan: Haal de maaltijd uit de verpakking en verwarm de op matig vuur gedurende 10 minuten.
Heteluchtoven: Verwijder de folie. Verwarm de maaltijd ca 25 minuten op 150 graden in een voorverwarmde oven. Let op: heteluchtstand.
Steamer: Verwarm de maaltijd ca 25 minuten op 110 graden. Een smakelijk, gezond alternatief voor de momenten waarop je geen zin of tijd hebt om te koken.

Inhoud: 500 gram
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:
Pompoen* 34%, RUNDVLEES* 28.8, basmatirijst* 15%, zwarte rijst* 15%, ui*, extra vierge kokosolie*, kaneel*, knoflook*, komijnzaad*, zonnebloemolie*, KORIANDER*, witte peper*, azijn*, * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over KOOCAls er iemand is die weet hoe je een uitgebalanceerde maaltijd samenstelt, is het Ralph Moorman wel. Deze levensmiddelentechnoloog en voedingscoach maakt het zijn missie om producten te bedenken die voldoen aan zijn strenge gezondheidscriteria. Zo ontstond KOOC. Bij KOOC geloven ze dat gezond eten gemakkelijk en lekker kan zijn, ook als je even wat minder tijd hebt. Dat is waarom zij dagverse, kant-en-klaar maaltijden aanbieden zonder toevoegingen en vrij van gluten, lactose en caseïne. 

Natuurlijk zijn alle ingrediënten van biologische oorsprong, zonder kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en antibiotica. Hun groenten kopen ze zo veel mogelijk seizoensgericht in. Uiteraard allemaal vers. En de herkomst van hun producten is traceerbaar. Het komt van biologische boeren en leveranciers met hoge kwaliteitsproducten.

EKO logo