Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Jazzy green vruchtensap

Dit sap bevat een heerlijke frisse combinatie van appel, kweepeer, witte druif en vliesbloesem. Na het persen van het fruit wordt het pure sap eerst geconcentreerd. Dit betekent dat het water voor transport uit het sap onttrokken wordt, waardoor er minder transport nodig is. Later wordt weer water toegevoegd.

Inhoud: 1L

Ingrediënten:
Sap uit concentraat (appel* 83.6%, kweepeer* 8.4%, witte druif* 4.8%, citroen* 2.7%), vlierbloesemextraxt* 0.5%, * = Biologisch

Herkomst:DE
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over EkolandDe producten van het huismerk Ekoland zijn erop gericht om biologische boodschappen voor een brede doelgroep bereikbaar maken. Ingrediënten worden jaar in jaar uit bij dezelfde telers en producenten agenomen. Zo weet men precies waar de ingrediënten vandaan komen. De boeren en telers hebben een stabiele afzetmarkt en een goede prijs, de producten een contstante goede kwaliteit. Alle producten zijn 100% biologisch. Als je biologische producten eet, dan weet je zeker dat deze gemaakt zijn door boeren en verwerkers die bijdragen aan een natuurlijk evenwicht tussen mens, plant en dier. Goed voor jezelf en goed voor de aarde. Nu en in de toekomst.

Bekijk de website >>

EKO logo