Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

St. Hendrick boeren roompaté varken

Deze boerenpaté is gemaakt met varkenslever. Paté is goed smeerbaar voor op de boterham of toast. Maar paté is ook erg lekker als voorgerecht.

Inhoud: 140 gram


Ingrediënten:
VARKENslever* 47%, VARKENsvlees* 45%, VARKENsvet*, EI*, zout, kardemom*, chili*, MOSTERDZAAD*, gember*, KORIANDER*, foelie*, kruidnagel*, witte peper*, piment*, MELKPOEDER*, ui*, peterselie*, tomaat*, conserveermiddel: natriumnitriet, * = Biologisch

Herkomst:EU
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Deli HarmonyDe filosofie van Deli Harmony is dat er rechtsreeks bij de biologische boeren wordt ingekocht en dat er zeer economisch en zonder verlies verwerkt wordt. Daarbij ontvangen de boeren een groene prijs voor de biologische grondstoffen. Met deze eerlijke handel wordt de duurzame ontwikkeling binnen de biologische veehouderij bevordert.

Deli Harmony is daarmee de unieke schakel tussen de biologische boer en de consument. Met zorg en aandacht voor voedselveiligheid en smaak wordt met uitsluitend biologische hulpstoffen en biologische kruiden een ongeschonden biologisch product gemaakt.

Eigenaar Henk van Oers heeft vanaf 1981 als pionier en medeoprichter van “De Groene Weg” al zo’n 30 jaar ervaring in de verwerking van biologisch vlees.

Bekijk de website >>

EKO logo