Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Munt verpakt

Deze muntsoort is lekker om te gebruiken in thee. Even laten trekken op een zacht pitje. Gesnipperd in Griekse yoghurt of door de salade staat er ineens iets heel 'vakantie-achtigs' op tafel. Aromatische verse blaadjes zijn verrukkelijk bij de bereiding van vlees, rauwkostgerechten en soepen.

Inhoud: 20 gram

Ingrediënten:
Munt

Herkomst:IT
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Greenfresh (hoofdleverancier)Greenfresh specialiseert zich in vers gesneden tuinkruiden. Tevens zijn ze een zelf importerend verpakkingsbedrijf met eigen teeltprojecten in binnen- en buitenland. 

Naast de Hollandse productie importeert Greenfresh in samenwerking met lokale telers kruiden uit tal van landen. Hun filosofie is 'zo dichtbij als mogelijk en zo ver als nodig'", zegt Willem. "Product van dichterbij is namelijk niet altijd duurzamer. Het voordeel van een continent als Afrika is dat de teeltgebieden veel groter zijn en voor grote afnemers kun je daardoor een uniform product van één teler betrekken. Naast de teelt in Kenia bouwt Greenfresh haar teeltprojecten in Afrika gestaag uit. Zo is de kruidenhandelaaar gestart met de teelt in Uganda. 

Bekijk de website >>

EKO logo