Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Taifun FeTo kruiden

Voor deze feto wordt verse biologische tofu gefermenteerd met yoghurthculturen van plantaardige oorsprong. Dit maakt de tofu lichtzuur en zorgt dat suikers en koolhydraten in grotendeels zijn omgezet. Deze Provençaals gekruide feto doet het goed in aardappelgerechten.

Inhoud: 200 gram

Ingrediënten:
Tofu* 97% (SOJAbonen* 55%, water stollingsmiddelen agenten: magnesium chloride, calcium sulfaat), zeezout, kruiden* 1.2% (rozemarijn*, basilicum*, bonenkruid*, marjolein*, oregano*, tijm* , anijs*, lavendel*), vegan yoghurt cultuur: Str. thermophilus. * = Biologisch

Herkomst:DE
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over TaifunFavoriete product: Taifun tofu rosso

Wolfgang Heck begon in 1985 met het maken van 4 kilo tofu per week om te verkopen op de markt in Freiburg, Duitsland. In 1987 waren dat al 80 wekelijkse kilo’s en werd de merknaam Taifun geïntroduceerd. Tegenwoordig produceert LifeFood GmbH wekelijks meer dan 30000 kilo Taifun biologische tofuproducten. Uiteraard worden er geen genetisch gemanipuleerde sojabonen gebruikt. De helft van de bonen wordt in Duitsland geteeld, de andere helft komt uit het zuiden van Brazilië. Deze combinatie geeft de zekerheid van twee oogsten per jaar, in april en in september.

Bekijk de website >>

EKO logo