Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

TerraSana sushi-azijn (ongezoet)

Sushi-azijn klinkt wellicht specifieker dan het is. Je kunt deze azijn natuurlijk gebruiken om sushirijst mee te maken, maar het is ook geschikt voor talloze andere toepassingen. Het geeft bijvoorbeeld een frisse twist aan dressings of sausjes. Wil je sushi-azijn in warme bereidingen gebruiken, meng het er dan op het laatste moment doorheen, zodat de subtiele, mild zure smaak niet verdwijnt.

Inhoud: 250 ml

Ingrediënten:
Water, Bruine rijst*, Zeezout, Koji-ferment,

* = Biologisch

Herkomst:JP
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over TerraSanaTerraSana BV is distributeur, producent en merkenleverancier van biologische producten. Hun producten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van biocertificering, duurzaamheid en ambachtelijke kwaliteit. TerraSana streeft in alles naar evenwicht. Tussen productie en consumptie, tussen duurzaamheid en comfort en, uiteindelijk, tussen mens en natuur.

TerraSana is niet alleen qua voeding verantwoord bezig, maar ook qua duurzame energie. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt in onze organisatie.

Zo hebben wij sinds enige tijd veertig zonnenpanelen op ons dak geplaatst. Dit levert maar liefst 20% meer duurzame energie op. 

Bekijk de website >>

EKO logo