Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

St. Hendrick bacon varken

De bacon wordt gemaakt van de ribkarbonade met spek erop. Deze wordt in een pekelbad gelegd waardoor het zout in alle rust erin kan trekken.

Na een aantal weken wordt deze gedroogd en vervolgens gerookt met koude rook. Koude rook krijgen we door beukenkrullen met zaagsel erbovenop en een vuurtje eronder aan te steken. Dit rookproces duurt 2 keer zo’n 5 uur. Door het langere productieproces is het resultaat een bacon die zacht van smaak is.

Inhoud: 90 gram


Ingrediënten:
VARKENSVLEES* 95%, Zout, Conserveermiddel natrium nitriet, Gerookt op beukenhout, * = Biologisch

Herkomst:EU
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Deli HarmonyDe filosofie van Deli Harmony is dat er rechtsreeks bij de biologische boeren wordt ingekocht en dat er zeer economisch en zonder verlies verwerkt wordt. Daarbij ontvangen de boeren een groene prijs voor de biologische grondstoffen. Met deze eerlijke handel wordt de duurzame ontwikkeling binnen de biologische veehouderij bevordert.

Deli Harmony is daarmee de unieke schakel tussen de biologische boer en de consument. Met zorg en aandacht voor voedselveiligheid en smaak wordt met uitsluitend biologische hulpstoffen en biologische kruiden een ongeschonden biologisch product gemaakt.

Eigenaar Henk van Oers heeft vanaf 1981 als pionier en medeoprichter van “De Groene Weg” al zo’n 30 jaar ervaring in de verwerking van biologisch vlees.

Bekijk de website >>

EKO logo