Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Hooidammer jonge geitenkaas

Geitenkaas is lichter verteerbaar dan koekaas.Hooidammer is het merk van kaasmakerij Henri Willig dat sinds 2001 wordt geproduceerd in Heerenveen.

Hooidammer koopt de biologische melk die ze tot kaas verwerken bij meerdere melkveehouders in Noord-Nederland, met wie een nauwe samenwerking wordt onderhouden. Onder andere bij Max en Annelies uit Hornhuizen en bij de familie Bokma uit Workum. Hooidammer is bekend over de hele wereld, ze verkopen veel kaas in onder meer Scandinavie, Amerika, België en Duitsland.

Inhoud: ~ 375 gram
De kaas is vacuüm verpakt, dus lang houdbaar.


Ingrediënten:
Gepasteuriseerde geitenMELK*, zout, microbieel stremsel, KAASculturen, * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Hooidammer kaasFavoriete product: Hooidammer oude kaas

Hooidammer is het merk van kaasmakerij Henri Willig dat sinds 2001 wordt geproduceerd in Heerenveen. Hooidammer koopt de biologische melk die ze tot kaas verwerken bij meerdere melkveehouders in Noord Nederland, met wie een nauwe samenwerking wordt onderhouden. Er wordt zo’n 6,5 miljoen liter melk verwerkt tot biologische koeien- geiten- en schapenkaas. Het assortiment is ruim, er worden naast de naturel kazen ook veel verschillende kruidenkazen geproduceerd. Alle kazen zijn vegetarisch gestremd. Hooidammer is bekend over de hele wereld, ze verkopen veel kaas in onder meer Scandinavië, Amerika, België en Duitsland. 

Bekijk de website >>

EKO logo