Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Zonnemaire seitanbroodje

Heerlijke afbakbroodje gevuld met seitan. Maak hiermee je lunch of warme maaltijd compleet. Neem het broodje uit de verpakking en bak deze 4-6 min. in een voorverwarmde oven (ca. 200-220 graden celsius)

Inhoud: 4 stuks

Ingrediënten:
TARWEbloem*, Roomboter* (MELK), Water, Seitan* (water. TARWEgluten. tamari. TARWEbloem), Ui*, EI*, Tofu* 3% (SOJA), Tamari* (water. SOJAbonen. Zout. Aspergillus Oryzae (koji)), Zout, Nootmuskaat*, Peper*, Knoflook*, * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over ZonnemaireFavoriete product: Zonnemaire meergranen-pistolets

Bakkerij Zonnemaire is een echt familiebedrijf, in de jaren 50 opgericht en nog altijd gerund door de familie Van der Westen. Ad van der Westen en zijn vrouw Willy worden met groot enthousiasme ondersteund door hun vijf kinderen die binnen het bedrijf allemaal een eigen taak hebben. De kinderen hebben -naast de eigen specifieke opleidingen- allemaal een bakkersopleiding gevolgd, zodat ze helemaal vertrouwd zijn met alle ins en outs van de bakkersbranche. Samen met ruim 100 gedreven fulltime/parttime medewerkers zorgen ze voor de productie, verkoop en leveringen van producten in maar liefst 14 landen.

Bekijk de website >>

EKO logo