Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Runderchipolata

LET OP: De prijs van dit product kan afwijken door gewicht verschillen.

Een chipolata is een klein gekruid worstje. Deze worstjes zijn pittiger gekruid dan braadworst en lekker snel klaar. Heerlijk bij de warme maaltijd of op een broodje.


Bewaartip: Koel bewaren bij maximaal 7 graden Celsius in een gesloten verpakking.

Inhoud: 250 gram

Bereidingstip: Bak gedurende 10 minuten.

Ingrediënten:
RUNDvlees* 98.1%, zout, witte peper*, KORIANDER*, nootmuskaat*, natuurlijk rozemarijn aroma, antioxidant: ascorbinezuur, gember*, schapendarm, *= Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over St. HendrickHenk van Oers staat al sinds 1981 garant voor puur vlees en smaakvolle vleeswaren. Een vakman en pionier die geen concessies doet. Die al jaren duurzaam en biologisch werkt, zelfs al vóór het duurzaam en biologisch heette. Omdat hij weet dat vlees op die manier lekkerder smaakt en omdat hij alleen voor het beste gaat. Het verse vlees en de smaakvolle vleeswaren van Henk van Oers hebben een goede naam en verdienen ook een goede naam: St. Hendrick.

Het vlees van St. Hendrick is eerlijk vlees. Vlees waar de tijd voor wordt genomen: de dieren krijgen de tijd om te leven, om te groeien. Ook de bereiding van het vlees krijgt de tijd; om te garen, om luchtgerookt te worden, tijd voor kruiding en marinering. Tijd,aandacht, vakmanschap en pure ingrediënten. Omdat goede smaak geen haast heeft.

Bekijk de website >>

EKO logo