Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

TerraSana mirin (zoete kookwijn)

Mirin is een veelgebruikte smaakmaker in de Japanse keuken. De stroperige structuur van mirin geeft gerechten een mooie glans en de smaak is zoet, vol en rond, met een tikje umami. Deze populaire smaakmaker wordt ook wel zoete sake genoemd. Goede mirin heeft een alcoholpercentage van rond de 14%.

Mirin is een allemansvriend. De zoetige smaak heeft de prachtige eigenschap om smaken in een gerecht samen te brengen en onaangename vlees- en visgeuren weg te nemen. Een veelgebruikte combinatie voor marinades is mirin, shoyu of tamari, sushi-azijn en sesamolie.

Inhoud: 150 ml

Ingrediënten:
Zoete rijst*, Shochu* (water. rijst*. koji ferment), Rijst*, Koji-ferment,

* = Biologisch

Herkomst:JP
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over TerraSanaTerraSana BV is distributeur, producent en merkenleverancier van biologische producten. Hun producten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van biocertificering, duurzaamheid en ambachtelijke kwaliteit. TerraSana streeft in alles naar evenwicht. Tussen productie en consumptie, tussen duurzaamheid en comfort en, uiteindelijk, tussen mens en natuur.

TerraSana is niet alleen qua voeding verantwoord bezig, maar ook qua duurzame energie. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt in onze organisatie.

Zo hebben wij sinds enige tijd veertig zonnenpanelen op ons dak geplaatst. Dit levert maar liefst 20% meer duurzame energie op. 

Bekijk de website >>

EKO logo