Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Knotsgekke knolselderijsoep

De soep heeft een romige basis van knolselderij, met een vleug pittigheid door de rode peper. Kokosmelk verfijnt de smaak en de sereh geeft err nog een citroentoon aan. Een bijzonderheid.

Inhoud: 400 ml
geconcentreerd, goed voor 600 ml soep
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:
KNOLSELDERIJ* (40%), kokosmelk*, groentenknoflookbouillon ksf (water, wortel*, prei*, ui*, BLEEKSELDERIJ*, knoflook*, himalayazout, natuurlijk aroma, kruiden* en specerijen*), kokosroom*, tapiocazetmeel*, rode peper*, sereh*. * = Biologisch.

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over De Kleinste SoepfabriekIn De Kleinste Soepfabriek ontwikkelt en produceert Michel Jansen sinds 2005 zijn speciale soepen en tapas. Hij laat zich inspireren door recepten uit verre landen en bereidt zijn producten volgens traditionele procedés. Het slow cooking principe ligt aan de basis van alle soepen van De Kleinste Soepfabriek. Botten, beenderen en groenten liggen urenlang te pruttelen, tot een krachtige bouillon ontstaat. Dit is de basis voor zowel de soepen als de stoofsauzen, curry’ s, pesto’ s en glacés. Alles wat daar vervolgens aan wordt toegevoegd is biologisch en natuurlijk. 

Bekijk de website >>

EKO logo