Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Het dichtste bij bosvruchtensap

Deze bosvruchtendrank is een heerlijke, fruitige combinatie van 100% vruchtensap, zoals peren, druiven, aardbeien en rozenbottel. Heerlijk bij een uitgebreid ontbijt of als basis van smoothies.

Puur sap dus met alleen de van nature aanwezige fruitsuikers.

Inhoud: fles 700 ml
Statiegeld: € 0,25

Ingrediënten:
Perensap** (52%), Druivensap** (22%), Aardbeiensap* (7%), Frambozensap* (6%), Bramensap* (5%), bosbessensap* (3%), rozenbottelsap* (2%), Wilde pruimensap* (2%), Veenbessensap* (1%), * = Biologisch, ** = Demeter

Herkomst:DE
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Het dichtste bij de natuurHet dichtst bij de natuur bestaat uit meer dan 125 producten, uitsluitend met het Demeter-keurmerk. Dit is het keurmerk voor biologisch-dynamische producten. Biologisch-dynamische landbouw gaat een stap verder dan biologisch: Demeter gecertificeerde boeren voldoen aan extra hoge eisen op het gebied van dierenwelzijn, gesloten kringlopen en ecologie. Zij staan het dichtste bij de natuur. De natuur is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering en zij zorgen ervoor dat deze te allen tijde optimaal kan functioneren. Zo hanteren Demeter boeren een ruime vruchtwisseling en voeden zij de bodem met mest en compost van eigen bedrijf. Dit alles vormt een ideale basis voor meer biodiversiteit en levert producten van hoge kwaliteit en vol levenskracht!
Bekijk de website >>

EKO logo