Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Grapefruit roze

Grapefruit is een citrusvrucht die aan 15 meter hoge bomen groeit. Het zijn zeer sappige vruchten, zoetzuur met een licht bittere ondertoon. Deze roze variant is veel zoeter dan de witte en daardoor meer geliefd.

Een grapefruit kan worden gepeld en gegeten. De velletjes van de partjes van het vruchtvlees zijn taai en moeten verwijderd worden. Men kan de grapefruit ook uitpersen.

De grapefruit is een ideale vrucht voor het ontbijt. Ze geven een voldaan gevoel. Grapefruits kunnen verwerkt worden in een fruit- of andere frisse salade. De zure smaak van de grapefruit past goed bij zeevruchten

500 gr = ca. 2 stuks
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:
Grapefruit*, * = Biologisch

Herkomst:IT
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over Azahar (hoofdleverancier)Favoriete product: Mandarijn clementines

In het Zuiden van Spanje aan de MiddellandseZee zijn de meeste boerderijen van bedrijf Azahar gelegen in de Rio Almanzora-vallei. Azahar iseen familiebedrijf waarvan de eigenaar Fransico Montoya al 30 jaar in de biologische landbouw werkzaam is. Zijn vader en grootvader waren al boeren in het gebied en het bedrijf is dan ook al meer dan 20 jaar biologisch gecertificeerd .Het bedrijf werkt met een klein team, waaronder Montaya’s broer en neef. Bij Azahar probeert men ziekten als schimmels en insecten tegen te gaan door het rigoureuze snoeien van bomen,waardoor deze meer ventilatie krijgen en zo een gezondere atmosfeer. Wanneer in de lente de Azahar-sinaasap­pelbomen in bloei staan, is de lucht vervuld van een betoverende geur.

EKO logo