Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Kleinste Soepfabriek pesto Ottomania

Deze exotische pesto van amandel en honing is geïnspireerd op de klassieke Ottomaanse keuken waarin zacht smakende specerijen de smaak bepalen. Uiteraard kent de Ottomaanse keuken ook veel zoet, dus voegde de Kleinste Soepfabriek een zoetje toe van goede eko-honing en voor het evenwicht nog een zuurtje van wijnazijn. Verrukkelijk!

Inhoud: 135 gram
Dieet: vegetarisch
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:
Zonnebloemolie*, PANEERMEEL* (TARWEBLOEM*, zout, gist), CASHEWNOTEN*, basilicum*, honing* , knoflook*, olijfolie*, gedroogde tomaten* (3.9%), azijn*, zeezout, natuurlijk aroma, peper*, thijm*, paprika poeder*, komijn*, chilipeper*. * = Biolo

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over De Kleinste SoepfabriekIn De Kleinste Soepfabriek ontwikkelt en produceert Michel Jansen sinds 2005 zijn speciale soepen en tapas. Hij laat zich inspireren door recepten uit verre landen en bereidt zijn producten volgens traditionele procedés. Het slow cooking principe ligt aan de basis van alle soepen van De Kleinste Soepfabriek. Botten, beenderen en groenten liggen urenlang te pruttelen, tot een krachtige bouillon ontstaat. Dit is de basis voor zowel de soepen als de stoofsauzen, curry’ s, pesto’ s en glacés. Alles wat daar vervolgens aan wordt toegevoegd is biologisch en natuurlijk. 

Bekijk de website >>

EKO logo