Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Tapas geroosterde aubergine en knoflook

Een typisch Arabisch hapje en daarom bij voorkeur gegeten met een pitabroodje. Tip voor bij de borrel: snijd de pita in reepjes die u makkelijk met de vingers kunt eten. U kunt er eventueel ook nog wat kruiden door mengen. Munt is lekker, maar een beetje platte peterselie of koriander werkt ook goed. Voor deze exotische tapa wordt de aubergine in zijn geheel geroosterd, samen met de knoflook. Eenmaal zacht worden ze gemengd tot een heerlijke puree.

Inhoud: 135 gram
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:
Aubergine* (43%), water, knoflook*, olijfolie extra vierge*, rode paprika*, tomatenpuree*, ui*, azijn*, zonnebloemolie*, natuurlijk aroma, himalayazout, komijn*, koriander*, kaneel*, zwarte peper*, cayenne peper*. * = Biologisch.

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over De Kleinste SoepfabriekIn De Kleinste Soepfabriek ontwikkelt en produceert Michel Jansen sinds 2005 zijn speciale soepen en tapas. Hij laat zich inspireren door recepten uit verre landen en bereidt zijn producten volgens traditionele procedés. Het slow cooking principe ligt aan de basis van alle soepen van De Kleinste Soepfabriek. Botten, beenderen en groenten liggen urenlang te pruttelen, tot een krachtige bouillon ontstaat. Dit is de basis voor zowel de soepen als de stoofsauzen, curry’ s, pesto’ s en glacés. Alles wat daar vervolgens aan wordt toegevoegd is biologisch en natuurlijk. 

Bekijk de website >>

EKO logo