Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Yosa haver yoghurt naturel

Yosa is een heerlijk alternatief voor yoghurt op basis van haver. Haver is ontzettend gezond en zit vol vezels, eiwitten en mineralen en geeft je een langdurig verzadigd gevoel. Daarnaast bevat Yosa ook bifidobacteriën welke goed zijn voor de spijsvertering en het immuunsysteem.

Yosa is 100% plantaardig, biologisch, vrij van soja, melk en lactose en bevat geen conserveermiddelen. Puur genieten dus!

Inhoud: 400 gram

Ingrediënten:
Water, Volkoren HAVER*, Tapioca zetmeel*, Aardappel eiwit, Koolzaadolie*, Stabilisator (johannesbroodpitmeel)*, Natuurlijke aroma, Zeezout, Cultuur, * = Biologisch

Herkomst:FI
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over YosaMerja Scharlin start na de jaren 70 met haar bedrijf in voeding, Bioferme. Na veel jaren met expirimenten was het eindelijk tijd voor nieuw product. Yosa werd het nieuwe product, gemaakt door fermentatie van haver, met behulp van geselecteerde probiotische melkzuur- en bifido-bacteriën. De geboorte van Yosa in 1995 werd ook de lancering van een sterke en productieve samenwerking met universiteiten. Ethische en ecologische en klantgerichte waarden zijn altijd onveranderd gebleven. En als een ultieme bewijs van kwaliteit en inzet, wordt vandaag nog elke batch Yosa geproefd en goedgekeurd door de oprichter en het hart van het bedrijf.

Bekijk de website >>

EKO logo