Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Kippenlevertjes

LET OP: De prijs van dit product kan afwijken door gewicht verschillen.

Kiplevertjes zijn een heerlijke specialiteit. Laat ze rosé en eet ze met gefruite ui en spek. Of probeer ze eens ingerold in katenspek of pancetta te bakken, het geeft een extra zoutige smaak. Blus af met een scheut cognac of sherry.

Bewaartip: Koel bewaren bij maximaal 4 graden Celsius in een gesloten verpakking.

Inhoud: 250 gram

Bereidingstip: Dep de levertjes droog. Bak ze in boter of olie op hoog vuur gedurende 2 minuten aan beide zijden. Blus ze af met cognac of sherry.

Ingrediënten:
Kippenlever*, * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Huis ter MeeFavoriete product: Kippenbout

Het kleinschalige, moderne bedrijf Huis ter Mee staat in Oostkapelle, waar de frisse zeewind waait. Zij produceert al vijftien jaar heerlijke, uitsluitend biologische vleesproducten met als specialiteit kip- en kalkoenproducten. Alle dieren van Huis ter Mee worden gehouden volgens de biologische richtlijnen. Zo worden de snavels van de kippen niet gekapt. Een snavel is voor een kip wat handen voor de mens zijn. Ook mogen de kippen vrij binnen en buiten lopen. Zo kan de kip zich als de boskip gedragen die ze van oorsprong is. Proef is een merknaam voor biologische versproducten van hoofdzakelijk Nederlandse producenten en telers. 

Bekijk de website >>

EKO logo