Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Royal Green super mix muesli

Royal Green Super Mix Muesli Start your engine! Het is tijd om wakker te worden en een goede basis te leggen voor de dag. Royal Green Super MixMuesli is dan ook precies wat je nodig hebt. Deze muesli zit namelijk boordevol met goedheid uit de natuur en bevat minstens 39% noten, tropische vruchten en power fruit, waaronder tropische kokos, heerlijke sultana rozijnen, pompoenpitten, abrikozen, moerbeien, pecannoten, walnoten, Inca bessen en goji bessen. Het spreekt voor zich dat alles gecertificeerd biologisch is... geniet!

Inhoud: 375 gram

Ingrediënten:
ROGGE*, GERST*, TARWE*, HAVER*, rozijnen* 10%, kokosnoot* 10%, pompoenpitten* 5%, abrikozen* 4,75%, moerbeien* 2%, goji bessen* 2%, Inca bessen* 2%, WALNOTEN* 2%, PECANNOTEN* 2%, rijstmeel*. Kan sporen van NOTEN, SOJA, PINDA, MAIS en MELK bevatten. * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Royal GreenBij Royal Green geloven ze dat er één manier is om gezond te genieten van het leven: de natuurlijke manier! Ze gebruiken alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Altijd puur natuur, veilig en indien mogelijk gecertificeerd biologisch. Biologische ingrediënten zijn een geschenk van de natuur en wij van Royal Green zijn gepassioneerd om deze Wijsheid van de Natuur te leveren. Ze zorgen goed voor onze schitterende planeet en ondersteunen biologische boerderijen en duurzame landbouw over de hele wereld. Dus geniet van het leven en blijf gezond!

Bekijk de website >>

EKO logo