Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Geitensmeerkaas met tuinkruiden

Een kuipje geitensmeerkaas met tuinkruiden van 3 Little Goats. Goed smeerbaar, licht verteerbaar en smaakvol.

Inhoud: 150 gram
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:
Kaas* 87.2% (gepasteuriseerde geitenMELK*, zout, zuursel, microbieel stremsel) water, knoflookpoeder*, ui*, stabilisatoren: carrageen, xanthaangom, kruiden* 0.2% (bieslook*, peterselie*), * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over LingehofDe Lingehof is opgericht in 1995 aan de Kleine Steeg in Rhenoy. Hier stond destijds slechts een oude schuur, maar inmiddels hebben Kees en Astrid Groeneveld er een volwassen ecologische geitenboerderij van weten te maken waar dagelijks 500 biologische geiten worden gemolken. Door hun jarenlange ervaring binnen de zorg, hebben Kees en Astrid als een van de eersten in Nederland er tevens een zorgboerderij van gemaakt. Inmiddels werken er 15 mensen met een zorgvraag. Voor iedereen die hier werkt wordt gekeken naar persoonlijke interesses en mogelijkheden. Omdat de boerderij een grote verscheidenheid aan werkzaamheden met zich meebrengt, valt er voor iedereen wel een geschikte werkplek te vinden!

 

Op de Lingehof wordt al sinds jaar en dag biologische geitenkaas gemaakt. In de loop der jaren is een uniek soort verse biologische geitenkaas ontwikkeld die zich kenmerkt door zijn smeerbaarheid en frisse smaak. Deze ligt inmiddels in verscheidene landelijke supermarkten en natuurwinkels en wordt tevens via diverse groothandels verkocht. 

Bekijk de website >>

EKO logo