Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Hollandse spinazie

Bladspinazie is een malse groene bladgroente met een volle smaak. Deze het kleinbladige spinazie is heel goed geschikt om te roerbakken of lekker in salades.

Reken bij roerbakken of koken op minimaal 250 gram per persoon. Spinazie slinkt nogal. Bewaar spinaziebladeren hooguit twee dagen in een plastic zak in de koelkast.

Inhoud: 500 gram
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over Jochum de Boer (hoofdleverancier)Favoriete product: Wilde tomaten los

Jochum de Boer heeft een tuinbouwbedrijf van een kleine hectare in het Noordfriese Kimswerd. Sinds 1995 teelt hij op biologische wijze producten in de kas. Toen Jochum het bedrijf van zijn vader zou overnemen wist hij dat hij zonder glaswol en op kleinschalige wijze wilde gaan telen. Biologisch bleek perfect bij zijn manier van werken te passen. Diverse groentes komen onder Jochums zorg tot wasdom, bijvoorbeeld paprika, tomaat, bladgewassen en courgette. In totaal worden dertig groentesoorten op dit bedrijf geteeld.  Jochum heeft er plezier in seizoensgebonden te telen en te eten. Van het vroege voorjaar tot laat in het najaar is er een keur aan verse producten te oogsten. Jochum is aangesloten bij Het Frysk Eko Product, een initiatief van elf biologische bedrijven uit Friesland die de biologische streekproducten van Friesland onder de aandacht willen brengen.

Bekijk de website >>

EKO logo