Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Runderhamburger

LET OP: De prijs van dit product kan afwijken door gewicht verschillen.

Twee lekkere runderhamburgers. Grill ze in de pan of bak ze op de barbecue. Voeg lekker veel toppings toe zoals gebakken uien, frisse sla, tomaat en een dikke plak kaas. Maak het af met een dot ketchup en een lekkere bol.

Bewaartip: Koel bewaren bij maximaal 7 graden Celsius in een gesloten verpakking

Inhoud: 210 gram

Bereidingstip: Bak of grill de hamburgers in enkele minuten bruin en gaar.

Ingrediënten:
Biologisch rundVLEES (95,1%), aardappelzetmeel*, zout, ui*, paprikapoeder*, KORIANDER*, antioxidant (ascorbinezuur), zwarte peper*, gember*, natuurlijk rozemarijn aroma, prei*, cayennepeper*, peterselie*, *= Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over St. HendrickHenk van Oers staat al sinds 1981 garant voor puur vlees en smaakvolle vleeswaren. Een vakman en pionier die geen concessies doet. Die al jaren duurzaam en biologisch werkt, zelfs al vóór het duurzaam en biologisch heette. Omdat hij weet dat vlees op die manier lekkerder smaakt en omdat hij alleen voor het beste gaat. Het verse vlees en de smaakvolle vleeswaren van Henk van Oers hebben een goede naam en verdienen ook een goede naam: St. Hendrick.

Het vlees van St. Hendrick is eerlijk vlees. Vlees waar de tijd voor wordt genomen: de dieren krijgen de tijd om te leven, om te groeien. Ook de bereiding van het vlees krijgt de tijd; om te garen, om luchtgerookt te worden, tijd voor kruiding en marinering. Tijd,aandacht, vakmanschap en pure ingrediënten. Omdat goede smaak geen haast heeft.

Bekijk de website >>

EKO logo