Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Kedgenou met spinazie en bulgur

Kedgenou is een traditioneel gerecht uit West-Afrika. Oorspronkelijk wordt het gerecht gemaakt met kip, maar in dit gerecht is dat vervangen door tofu. Daarbij een mooi gekruide bulgur met knoflook, venkelzaad en komijnzaad. De gebakken spinazie maakt de maaltijd helemaal af.

Bereiding:
Haal de maaltijd uit de verpakking en verwarm ’m rustig in een koekenpan tot het kookt – niet doorkoken.
In de magnetron? Prik dan een gaatje in de folie en verwarm 4 tot 5 minuten op 500W

Inhoud: 450 gram

Ingrediënten:
BULGUR* 50%, Spinazie* 14%, Ui*, Tomaat*, Tofu* (bevat SOJA), Courgette*, Olijfolie*, Aardappel*, Zonnebloemolie*, Citroensap*, Knoflook*, Gember*, Chilipeper*, Venkelzaad*, Komijnzaad*, Laurierblad*, Peper*, Cayennepeper*, Zout, * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Traiteur de OorsprongTraiteur de Oorsprong is de ‘uit de hand gelopen’ liefde van Koos Boertjens. Als biologisch tuinder herkende Koos de schoonheid van pure natuurlijke producten. In combinatie met zijn voorkeur voor smaken en lekker eten, monde dit uit in een bijzonder idee. Biologische kant-en-klaar maaltijden. Volgens Koos hoort bij eeerlijk eten ook ambachtelijk werken. De keuken van traiteur De Oorsprong is bijvoorbeeld geen fabriek maar een ‘ouderwetse’ grootkeuken.

Bekijk de website >>

EKO logo