Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Skipjack-tonijn in water

De skipjack-tonijn komt van het idyllische Azoreneiland Sao Jorge. De Azoren zijn een prachtige eilandengroep ver weg van industrie en vervuiling. Drie eilanden zijn Unesco Biosphere reservaat. De visserij past in het strenge milieubeleid en is veelal traditioneel.

De lokale visconservenfabriek werkt met drie eigen boten, die elk met niet meer dan 20 vissers met hengels op tonijn vissen. Meteen na de vangst wordt de tonijn één voor één met de hand met zorg verwerkt in de fabriek.

Inhoud: 185 gram

Ingrediënten:
TONIJN, Water, Zout,

Herkomst:PT
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Fish4EverFavoriete product: Sardinesfilet in zonnebloemolie

Duurzame en eerlijke vis, dat is vis van Fish4Ever. Dit bedrijf zet zich actief in om op alle vlakken duurzaam met de visvangst om te gaan. Fish4Ever werkt samen met lokale visgemeenschappen, met maritiem biologen, met milieuorganisaties en controleorganisaties om tot de meest verantwoorde keuzes te komen. Zo worden er bijvoorbeeld geen grote industrieboten gebruikt, waardoor de bijvangst minimaal is en de zeebodem niet beschadigd wordt. Lees op de website van Fish4Ever alle uitgangspunten die ze hanteren bij het kiezen van de vis en de vissersgemeenschappen.

Bekijk de website >>

EKO logo