Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Provamel soyadrink plus calcium

Drank op basis van sojabonen. Aan deze sojadrink zijn algen (lithothamnium calcareum) toegevoegd voor meer calcium. Appelconcentraat en zeezout zorgen voor een lekkere smaak.

Alle Provamel-producten zijn 100% vrij van dierlijke ingrediënten zoals koemelk en lactose, ideaal dus voor personen die geen lactose of koemelkeiwit verdragen. Deze sojadrink is bovendien glutenvrij.

Inhoud: 1 liter

Ingrediënten:
Water, Gepelde SOJAbonen* 7.2%, Appelconcentraat*, Algen lithothamnium calcareum* 0.4%, Zeezout, * = Biologisch

Herkomst:BE
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over ProvamelFavoriete product: Provamel amandeldrink

Provamel produceert een uitgebreide reeks biologische sojaproducten. Daarvoor gebruiken ze uitsluitend sojabonen en andere ingrediënten die niet genetisch gemodificeerd zijn. Alle producten zijn 100% plantaardig, ze passen dus ook prima in een vegetarische of veganistische levensstijl. Provamel werkt samen met kleine sojaboeren in Brazilië, China en Canada en vervoert de bonen per boot. Sinds 2010 is het bedrijf volledig CO2-neutraal.  De CO2-neutrale productie kwam tot stand dankzij inzet op drie vlakken: energie besparen, fossiele brandstoffen vervangen door groene energie en investeren in externe CO2-reducerende projecten.

Bekijk de website >>

EKO logo