Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Oranjetompouce

Zonder deze verrukkelijke oranjetompoucen is een koningsdag niet compleet. Maak iedereen blij met koffie/thee en een tompouce erbij.

Inhoud: 4 stuks

Let op: leverbaar van 21 t/m 26 april (m.u.v 24 april)

Ingrediënten:
korstdeeg roomboter* (44%) [tarwebloem*, roomboter* (melk, lactose), water, zout], room * (koemelk, lactose), suiker*, water, glucosestroop*, agavestroop*, maiszetmeel*, wortelsap*, ei*, melkpoeder* (melkeiwit) (lactose), roomboter* (koemelk

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Bakkerij VerbeekFavoriete product: Bourgondisch bruin zonnepit

De oorsprong van Bakkerij Verbeek ligt bij Bakkerij Bulthuis, een warme bakker in het dorp Brummen bij Zutphen. Begin jaren ‘70 startte Bakkerij Bulthuis met de productie van biologisch brood. In 1980 nam Dick Verbeek de bakkerij over en veranderde de naam. Tegenwoordig behoort Bakkerij Verbeek tot een van de grootste en modernste biologische bakkerijen in Europa. Het productieproces is natuurlijk gedeeltelijk geautomatiseerd, maar een aantal belangrijke handelingen gaan nog met de hand. Ondanks de schaalvergroting is Bakkerij Verbeek altijd haar basisprincipes trouw gebleven: zij werken 100% met biologische grondstoffen volgens de voorschriften van de EU-wetgeving voor biologische producten. 

Bekijk de website >>

EKO logo