Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

La Bioidea fusilli tricolore tarwebloem

Traditionele fusilli gemaakt van tarwe, tomaten en spinazie. Goede pasta vereist vakmanschap. Het gaat niet alleen om de juiste ingrediënten in de juiste verhoudingen, maar ook om goede kwaliteit tarwe, het malen, het deeg en de juiste pastavorm. Als de pasta in het kokende water glijdt, vult een subtiele geur de keuken en komt er een uitzonderlijke smaak van een pasta die leeft en gemaakt is met passie.

La BIO IDEA pasta wordt op Sicilië gemaakt door Fattoria Barbagallo, een familiebedrijf dat al in 1911 werd opgericht. De Barbagallo’s maken al bijna 100 jaar op ambachtelijke wijze de lekkerste Italiaanse pasta van de beste durum tarwe uit Sicilië.

Inhoud: 500 gram

Ingrediënten:
Durumtarwe*, Tomatpoeder*, Spinaziepoeder*, * = Biologisch

Herkomst:IT
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Bio IdeaLa Bio Idea is een Siciliaans bedrijf dat al jarenlang biologische mediterrane producten maakt, zoals peulvruchtenconserven en pasta’s.  Aan de voet van de Etna ligt het  Siciliaans dorpje Fiumefreddo, genoemd naar de koude stroom water afkomstig van de Etna. De vruchtbare lavagrond daar levert in combinatie met het milde klimaat een hoge kwaliteit durum tarwe. Angelo Barbagallo is de gepassioneerde pastamaker die van deze durumtarwe de Bio Idea pasta maakt. 

Bekijk de website >>

EKO logo