Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

GoPure fruits & veggies kaneel en steranijs

Chips maar dan anders: dat zijn de Fruits en Veggies! En dat allemaal dankzij de unieke bereiding van de lekkerste groente en het mooiste fruit. Samen een super mix!

Te beginnen bij de pastinaak en de rode biet met hun natuurlijke aardse smaaktonen. Die zijn in fijne schijfjes gesneden om ze vervolgens te bakken in biologische olie. Daar krijg je die lekkere, krokante bite van. Daarbij een flinke hand dunne schijfjes gedroogde zachtzure appel, voor een zachtere bite en een heerlijke kaneel- en anijssmaak.

Natuurlijk zijn deze chips helemaal vegan, vezelrijk en vrij van toegevoegde suiker.

Inhoud: 125 gram

Ingrediënten:
Groente 40% (pastinaak*, rode biet*) in wisselende verhouding, gedroogde appel* (33%), zonnebloemolie*, maisbloem*, kaneel* (0,7%), steranijs* (0,2%), * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Yellow ChipsFavoriete product: Groentechips

De jonge Nederlandse chipsfabrikant Yellow Chips bestaat uit 3 ambitieuze ondernemers die hun liefde voor het vak met hoofd en hart belijden. Aan de basis ligt meer dan 20 jaar ervaring in de levensmiddelenindustrie. En de drijfveer om het 'anders' te doen. In 2012 werd een productielijn van biologische chips in Emmeloord ingericht en gingen Maarten Brouwer, Vincent van Gorkom en Jesse van 't Lam van start.

Bekijk de website >>

EKO logo