Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Bio Snack walnoot/wortelcake

Deze heerlijke plak cake is gemaakt met gezonde wortelen en wordt extra gevuld door de toevoeging van rozijnen en walnoten.
Een lekkere plak voor de stevige trek.

Inhoud: 90 gram

Ingrediënten:
TARWEbloem*, wortel*, EI*, zonnebloemolie*, suiker*, WALNOTEN* (10%), rozijnen*, kokos*, water, wortelvezel*, kaneel*, bakpoeder* [maiszetmeel*, voedingszuur: wijnsteenzuur, rijsmiddel: kaliumtartraat, rijsmiddel: natriumcarbonaten], rijsmid

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Bakkerij VerbeekFavoriete product: Bourgondisch bruin zonnepit

De oorsprong van Bakkerij Verbeek ligt bij Bakkerij Bulthuis, een warme bakker in het dorp Brummen bij Zutphen. Begin jaren ‘70 startte Bakkerij Bulthuis met de productie van biologisch brood. In 1980 nam Dick Verbeek de bakkerij over en veranderde de naam. Tegenwoordig behoort Bakkerij Verbeek tot een van de grootste en modernste biologische bakkerijen in Europa. Het productieproces is natuurlijk gedeeltelijk geautomatiseerd, maar een aantal belangrijke handelingen gaan nog met de hand. Ondanks de schaalvergroting is Bakkerij Verbeek altijd haar basisprincipes trouw gebleven: zij werken 100% met biologische grondstoffen volgens de voorschriften van de EU-wetgeving voor biologische producten. 

Bekijk de website >>

EKO logo