Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Peultjes zijn de jonge peulen van de doperwtenplant. Ze worden zeer jong geoogst, wanneer de schil nog jong en mals is en de erwtjes nog maar nauwelijks ontwikkeld zijn.

Peultjes zijn heldergroen, plat en knapperig. Zowel de schil als de erwten worden gegeten. Ze hebben een zoete smaak. Ze mogen niet rauw worden gegeten omdat ze van nature een giftige stof bevatten. Door het koken of blancheren wordt deze stof geneutraliseerd.
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:
Peulen

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over Villa Sterrebos (hoofdleverancier)Favoriete product: Cavolo nero / palmkool

De biologische dynamische tuinderij Villa Sterrebos van Elisabeth de Charon de Saint Germain en Albert Wissmann is gelegen aan de rand van het Sterrebos in Frederiksoord, Drenthe. De tuinderij ligt op een prachtige lokatie en is 1,8 ha groot. Er worden een 30-tal groenten en kruiden verbouwd. Met bijzondere aandacht voor bodemverzorging door middel van stalmest en compost en ondiepe grondbewerking wordt getracht een zo harmonieus mogelijke gewasgroei te verkrijgen. De tuinderij wordt onderhouden door tuinder Albert en een aantal zeer behulpzame vrijwilligers uit de omgeving.

Bekijk de website >>

EKO logo