Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Grapefruit rood (netje)

Grapefruit is een citrusvrucht die aan 15 meter hoge bomen groeit. Het zijn zeer sappige vruchten, zoetzuur met een licht bittere ondertoon. Deze roze variant is veel zoeter dan de witte en daardoor meer geliefd.

Een grapefruit kan worden gepeld en gegeten. De velletjes van de partjes van het vruchtvlees zijn taai en moeten verwijderd worden. Men kan de grapefruit ook uitpersen.

De grapefruit is een ideale vrucht voor het ontbijt. Ze geven een voldaan gevoel. Grapefruits kunnen verwerkt worden in een fruit- of andere frisse salade. De zure smaak van de grapefruit past goed bij zeevruchten

500 gram = ca. 2 stuks
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:
grapefruit rood* * = Biologisch

Herkomst:ES
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over Proef (hoofdleverancier)Proef kiest voor een duurzame, transparante relatie tussen teler en consument. Voor veel (thuis)koks vormen pure ingrediënten de basis voor een lekker gerecht. Verse, biologische, smaakvolle producten met een transparante herkomst is daarbij een voorwaarde en dat is precies wat je Proef terug kan vinden. Op de website van Proef lees je meer over de herkomst van alle producten en lees je alles over de passie van telers en boeren.

Bekijk de website >>

EKO logo