Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Kiwi Zespri

De groene Zespri kiwi is fris, sappig en boordevol vitamine C. De kiwi's van Zespri staan bekend om de goede smaak en kwaliteit! Van mei tot november komen de Zespri's uit Nieuw Zeeland. Deze kiwi's worden per boot van 'down under' naar Europa vervoerd. Van december tot mei komen de Zespri's uit Italië.

De biologische kiwi’s van Zespri worden gekweekt in boomgaarden waar enkel organische en minerale meststoffen worden gebruikt, die de aarde niet vervuilen. Zo groeit deze kiwi volledig in harmonie met de natuur.

200 gr = ca. 2 stuks

Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:


Herkomst:NZ
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over Zespri (hoofdleverancier)Favoriete product: Kiwi Zespri

Zespri is een grote producent van kiwi’s in Nieuw Zeeland. Naast gangbare kiwi’s heeft Zespri ook biologische kiwi’s in het assortiment. Een kleine 300 biologische telers leveren hun kiwi’s aan Zespri. Dit fruit is gecertificeerd door Bio-Gro, de Nieuw Zeelandse contolerende instantie voor biologische producten. Niet alleen bij de teelt, de verpakking en het vervoer van de biologische kiwi’s, maar ook bij dat van de gangbare werkt Zespri aan duurzaamheid. Zo is bijvoorbeeld het verpakkingsmateriaal recyclebaar, deels wordt het hergebruikt. Bovendien is er onderzoek gaande om in de toekomst biologisch afbreekbare verpakking te gaan gebruiken. 

Bekijk de website >>

EKO logo