Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

de Oorsprong wortel-gember kokossoep

Lekker romige biologische gember-kokossoep. Heerlijk als voorafje of met een brood als lunch voor jezelf! Product rustig verwarmen, eventueel iets verdunnen met water.

Traiteur de oorsprong doet zijn boodschappen zo lokaal en zo vers mogelijk. Zij verwerken alles in eigen keuken tot een heerlijk en eerlijk product. De soepen van Traiteur de Oorsprong zijn allen glutenvrij en voor een deel ook zuivelvrij en vrij van bouillionpoeder en bindmiddelen.

Inhoud: 500 ml

Ingrediënten:
Water, Wortel* 36%, Kokos* 23%, Zeezout, Citroensap*, Knoflook*, Gember* 0.4%, Rietsuiker*, Citroengras*, Korianderblad*, Chilipeper*, Curcuma*, Citrusblad*, Korianderzaad*, Peper*, * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Traiteur de OorsprongTraiteur de Oorsprong is de ‘uit de hand gelopen’ liefde van Koos Boertjens. Als biologisch tuinder herkende Koos de schoonheid van pure natuurlijke producten. In combinatie met zijn voorkeur voor smaken en lekker eten, monde dit uit in een bijzonder idee. Biologische kant-en-klaar maaltijden. Volgens Koos hoort bij eeerlijk eten ook ambachtelijk werken. De keuken van traiteur De Oorsprong is bijvoorbeeld geen fabriek maar een ‘ouderwetse’ grootkeuken.

Bekijk de website >>

EKO logo