Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

de Oorsprong Spaanse tomaat-groentesoep

Een lekker zomerse soep op basis van tomaten. Traditioneel wordt deze soep koud gegeten, met extra stukjes fijngesneden komkommer, paprika en bosui erin.

Traiteur de oorsprong doet zijn boodschappen zo lokaal en zo vers mogelijk. Zij verwerken alles in eigen keuken tot een heerlijk en eerlijk product. De soepen van Traiteur de Oorsprong zijn allen glutenvrij en voor een deel ook zuivelvrij en vrij van bouillionpoeder en bindmiddelen.


Inhoud: 500 ml
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:
Water, Tomaat*, Courgette*, Paprika*, Ui*, Citroensap*, Knoflook*, Zeezout, Peterselie*, KORIANDERblad*, Chilipeper*, Peper*, Laurier* * = Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over Traiteur de OorsprongTraiteur de Oorsprong is de ‘uit de hand gelopen’ liefde van Koos Boertjens. Als biologisch tuinder herkende Koos de schoonheid van pure natuurlijke producten. In combinatie met zijn voorkeur voor smaken en lekker eten, monde dit uit in een bijzonder idee. Biologische kant-en-klaar maaltijden. Volgens Koos hoort bij eeerlijk eten ook ambachtelijk werken. De keuken van traiteur De Oorsprong is bijvoorbeeld geen fabriek maar een ‘ouderwetse’ grootkeuken.

Bekijk de website >>

EKO logo