Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Flos de Pinoso rood

De rode Flos is een heerlijke en toegankelijke wijn, die door veel mensen lekker wordt gevonden. De rode Flos is gemaakt van monastrelldruiven. De kleur is mooi helderrood met purpertinten. De wijn is heerlijk fruitig, met geurtonen van rood fruit. De wijn smaakt heerlijk bij rijst- en pastagerechten, vis en gegrilde groenten Ook als je niet gaat eten is deze wijn erg smakelijk.

Deze wijn is door Nicolaas Klei verkozen tot Omfietswijn 2017

Inhoud: 0,75 L
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:


Herkomst:ES
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over La Bodega de PinosoFavoriete product: Flos de Pinoso rood

La Bodega de Pinoso is een Spaans wijnhuis gevestigd in Pinoso, Valencia. De cooperatie La Bodega de Pinoso is opgericht in 1932, maar ook daarvoor maakte men in de regio wijn. Door het oprichten van de cooperatie kunnen de aangesloten wijnboeren zich richten op de productie van de beste wijnen en de cooperatie verzorgd de verkoop en promotie van de wijnen.

In de regio Valencia is de monastrelldruif een veel voorkomend ras. De grond en het klimaat rond Pinoso zijn ideaal voor deze druivensoort. De wijnen van La Bodega de Pinoso zijn typerend voor de regio. Bij de cooperatie combineren ze moderne en traditionele technieken waardoor ze onder meer met lage sulfietgehaltes kunnen werken. De wijnen van La Bodega de Pinoso vallen regelmatig in de prijzen. In 2013 wonnen ze goud bij de grote internationale wijnprijs: Mundis Bio Fach.

Bekijk de website >>

EKO logo