Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Pruimen Opal

De Opal pruim is een heerlijke pruim van Nederlandse bodem. Het is een zoete en sappige rood-paarse pruim. Het vruchtvlees is geel-groen en los van de pit. Het seizoen is kort; eind juli to begin augustus. Heerlijk om zo te eten, maar ook ideaal voor jam, compotes en taart en cake.

500 gr = ca. 7 pruimen
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over William Pouw (hoofdleverancier)Favoriete product: Appels Santana

Het fruitbedrijf van William Pouw bestaat uit 10 hectare peren en 8 hectare appels. In rijen van 600 meter staan de fruitbomen er prachtig bij. William Pouw teelt fruit op zware rivierkleigrond, gelegen in Schalkwijk en Wijk bij Duurstede. Van de appelsoorten teelt hij Santana, Rode Topaz, Elstar, Delbare, Collina en Alkeme. Perenrassen zijn Conference, Triumph, doyenne du comice en de stoofpeer Gieser Wildeman. Voor de bestuiving staan er 20 bijenkasten op het land. 


Fruitbedrijf William Pouw doet er alles aan om zo goed mogelijk met de bodem om te gaan en probeert ook de bodem te verbeteren door voor een goede bodemvoeding te zorgen, de bodemstructuur te verbeteren en effectief waterbeheer. Hij probeert ieder jaar het fruit zo puur en smaakvol mogelijk aan de bomen te laten groeien. En dat is in het Hollandse klimaat nog een hele uitdaging!

Bekijk de website >>

EKO logo