Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Als het aan Dopper ligt leven we straks in een wereld waar iedereen toegang heeft tot veilig drinkwater. Om ervoor te zorgen dat we in de toekomst ook echt in die wereld rondlopen, draag jij met de aankoop van deze fles direct bij aan de water- en sanitatieprojecten van goed doel Simavi in Nepal én de educatieve programma’s van de Dopper Academy.

De unieke vormgeving maakt dat de Dopper makkelijk schoon te houden is. Je kan ‘m afwassen met de hand, maar ook in de vaatwasser. Zo gaat deze fles jarenlang mee, wel zo duurzaam! Bovendien vormt de dop van de Dopper fles omgekeerd een bekertje, zo wordt kraanwater letterlijk op een voetstuk geplaatst.

Dopper is officieel cradle to cradle gecertificeerd. Dat houdt onder meer in dat er geen giftige stoffen als BPA (Bisfenol A) in de Dopper zitten, alle materialen recyclebaar zijn en dat de Dopper klimaatneutraal wordt geproduceerd. So go green!

Inhoud: 450 ml


Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:


Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over DopperToen Merijn Everaarts in 2009 een documentaire zag over de plastic soep sloeg hij steil achterover. En eenmaal rechtop viel hem op hoeveel plastic wegwerp flesjes we eigenlijk gebruiken. Tijd voor actie in de vorm van Dopper! Dopper is een duurzame bpa-vrije fles van Dutch design.

Om te zorgen dat we in de toekomst ook echt in die wereld rondlopen, werkt Dopper continu aan drie missie pijlers: Bewustwording creëren over de impact van single-use plastic afval en mensen inspireren om zelf een verandering in gang te zetten, het aanbieden van een innovatieve productlijn van duurzame design flessen voor drinkwater en het vergroten van de toegang tot veilig drinkwater voor mensen over de hele wereld.

Bekijk de website >>

EKO logo