Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Super soep groente

(H)eerlijke biologische instant groentesoep. Makkelijk te bereiden door 200 ml water te koken en te mengen met 1 schepje (=16 gram) soep.

Of je deze soep nu gebruikt bij je lunch of als tussendoortje het geeft je voldoende energie.

Inhoud: 224 gram (circa 14 porties)
Dit product kunnen we helaas op dit moment niet leveren!
Als het een seizoensproduct is, zie je hiernaast een overzicht van de seizoenen.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over dit product.


Ingrediënten:


Herkomst:EU/niet-EU
Gesneden
1,50
€ 1,75

Over Rineke DijkingaSamen met haar man Jan woont Rineke in het prachtige Groningse Sellingen. Rineke is gek op wandelen, de natuur, haar hondje Tanka en al hun andere huisdieren. De mooie natuur en het landschap zijn voor haar een grote inspiratiebron. En niet te vergeten natuurlijk haar kruiden- en moestuin die haar volop ideeën voor recepten leveren.

Sinds 2003 heeft ze haar praktijk in Sellingen voor orthomoleculaire- en natuurgeneeskunde. Omdat het voor veel mensen moeilijk is om gezond eten in de praktijk te brengen schreef ze in 2011 haar eerste boek: Weten van (h)eerlijk eten 1. Na alle overweldigende reacties en de vraag naar meer informatie bracht ze in 2013 deel 2 uit. Beide boeken staan vol heerlijke recepten en uitgebreide achtergrondinformatie om je gezondheid positief te beïnvloeden. Voor diegene die een stevige basiskennis over voeding wil leggen bracht ze in 2014 het boekje 'Weetjes over (h)eerlijk eten' uit. Een handig naslagboekje mede door de diverse lijstje en tabellen. Harr motto is dan ook; Met gezond oud worden, middels gezonde voeding, kun je niet jong genoeg beginnen.

Bekijk de website >>

EKO logo