Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Mini brie 'stuivertje' koekaas

Brie is een witschimmelkaas met weinig zout, zacht van textuur en boterkleurig. Een gewone brie heeft een doorsnee van zo'n 40 cm. waaruit punten worden gesneden. De minibrie is een kleine ronde variant en weegt 150 gram.
Bastiaansen maakt al meer dan 30 jaar speciale biologische kazen onder zijn eigen merknaam. Sinds 2002 worden de Bastiaansen kazen geproduceerd bij Bio Kaas B.V. in Rouveen en Molenschot.

Inhoud: 150 gram

Ingrediënten:
Gepasteuriseerde koeMELK*, Gepasteuriseerde koeROOM*, Zout , ZUURSEL (MELK), Vegetarisch stremsel, witschimmelculturen, *= Biologisch

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Bastiaansen Bio KaasFavoriete product: Bastiaansen Tzatziki kaas

Het merk Bastiaansen is met zorg vanaf begin van de 70-er jaren opgebouwd door Jan Bastiaansen. Het kaasmaken begon als hobby van Jan, werd werk en in een aantal jaren groeide zijn kaasmakerij uit tot Bastiaansen B.V.  Rond de eeuwwisseling volgden twee overnames waardoor het uitgebreide assortiment Bastiaansen Biokaas nu geproduceerd wordt door Bio Kaas B.V.  De Goudse kazen worden in Rouveen gemaakt, de blauwschimmel en roodcultuurkazen in Molenschot. De Bettinehoeve maakt alle geitenkazen. De kazen van Bastiaansen worden gemaakt met een vegetarisch stremsel. Dit maakt ze geschikt voor lacto-vegetariers.

Bekijk de website >>

EKO logo