Login button
E-mailadres
Wachtwoord
Terug naar overzicht

Bio Snack ohsawa cake

Is het een koek, cake of een plak stevig brood? Jij mag het zeggen. Deze plak ohsawa cake is vullend en smeuïg en zit vol met granen, hazelnoten en gedroogde vruchten.
Lekker en voedzaam.

Inhoud: 90 gram

Ingrediënten:
Water, TARWEbloem*, rozijnen*, abrikozen*, mais*, HAVERvlokken*, SESAMzaad*, HAZELNOTEN*, zonnebloemolie*, rijst*, zout, kaneel*. * = Biologisch.

Herkomst:NL
Gesneden
1,50
€ 1,75
In mandje doen

Over Bakkerij VerbeekFavoriete product: Bourgondisch bruin zonnepit

De oorsprong van Bakkerij Verbeek ligt bij Bakkerij Bulthuis, een warme bakker in het dorp Brummen bij Zutphen. Begin jaren ‘70 startte Bakkerij Bulthuis met de productie van biologisch brood. In 1980 nam Dick Verbeek de bakkerij over en veranderde de naam. Tegenwoordig behoort Bakkerij Verbeek tot een van de grootste en modernste biologische bakkerijen in Europa. Het productieproces is natuurlijk gedeeltelijk geautomatiseerd, maar een aantal belangrijke handelingen gaan nog met de hand. Ondanks de schaalvergroting is Bakkerij Verbeek altijd haar basisprincipes trouw gebleven: zij werken 100% met biologische grondstoffen volgens de voorschriften van de EU-wetgeving voor biologische producten. 

Bekijk de website >>

EKO logo